Η Τέντες Αποστολίδης σας προσφέρει την σκίαση που χρειάζεστε, προβαίνοντας σε κατασκευές οι οποίες προσδίδουν άρτιο εικαστικό αποτέλεσμα που δένει με πληρότητα με τα χαρακτηριστικά της οικίας σας, του καταστήματός σας, ή της επιχείρησής σας.

Πέρα από τις συνήθεις κατασκευαστικές μας εργασίες για την τοποθέτηση τεντών και άλλων προηγμένων συστημάτων σκίασης, αναλαμβάνουμε και ειδικές κατασκευές.

Κάθε χώρος έχει τις ιδιαιτερότητές του και για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες σκίασής του, πρέπει να ληφθούν οι απαραίτητες ακριβείς μετρήσεις για να περάσουμε στο έργο της κατασκευής.
Το καταρτισμένο προσωπικό μας διοχετεύει όλη του την τεχνογνωσία για τις ιδιαίτερες κατασκευές που μπορεί να χρειάζεται ο χώρος σας προβαίνοντας στην απόδοση σταθερών και επαρκών συστημάτων.

Αρκεί μόνο να έρθετε σε συνεννόηση μαζί μας, και μεις θα εκπληρώσουμε την παραγγελία σας για την διαμόρφωση συστημάτων σκίασης, για το κλείσιμο εξωτερικών και ημι-υπαίθριων χώρων ή ακόμη και για την κάλυψη γκαράζ με σιδηροκατασκευές κ.α.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΕΣ